© 2011 FotoFilmMoment

Reacties

Onze trouwdag is mede onvergetelijk geworden door de schitterende film en foto's die Leo en Leoni voor ons hebben gemaakt.
Leo kwam met ideeën voor de film waar wij nooit op zouden komen en de achtergrond muziek is door hem zelf met zorg uitgezocht, super mooi! We hoefden eigenlijk niks te bedenken voor de film, enkel wat wij als prioriteit zagen om te filmen. Leoni heeft voor ons zeer heldere en zuivere foto's genomen, haar eigen creativiteit was voor ons op deze dag echt een verrijking, kortom een professioneel team, die bijna onzichtbaar waren op deze dag, nogmaals hartelijk dank!!!


Nanco en Margreet

Augustus 2012 was onze trouwdag! We hebben ervoor gekozen om Leo en Leoni van FotoFilmMoment onze dag zowel op foto als film vast te laten leggen. Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek gehad waarin we duidelijkheid hebben gekregen over wat Leo en Leoni deze dag voor ons konden betekenen, hebben we onze wensen aangegeven en ons dagschema doorgesproken. Leo en Leoni zijn flexibel in de wensen die we hadden zowel op foto als film gebied.
In augustus was het zover en kon onze trouwdag goed voorbereid beginnen. Van het begin tot het eind is onze dag vastgelegd. ‘s Ochtends een mooie bruidsreportage gehad en deze is ook op film vastgelegd. Ook de rest van de dag waren Leo en Leoni erbij om de mooiste momenten vast te leggen. Na onze trouwdag hebben we niet lang hoeven wachten op het eindresultaat. We zijn erg blij met de mooi bewerkte foto's in zowel kleur, sepia als zwart-wit.
Leuke spontane foto's, prachtige portretfoto's en een mooie impressie van de huwelijksbevestiging.
Ook de trouwfilm is erg mooi geworden. Een goed overzicht van de hele dag met de leuke, mooie en ontroerende momenten erin.  Met de muziek eronder verwerkt die we zelf hebben aangedragen is hij helemaal eigen geworden. Wij hebben zeker geen spijt gehad om te kiezen voor Foto Film Moment. Het was een dag om nooit te vergeten en dankzij Foto Film Moment ook 1 om nog regelmatig naar terug te kijken! 


Robert Jan en Arianne

Wauw !!! Echt heel erg leuk Leo  Ook al die leuke accentjes. En geluid ook prima. Ik heb het doorgestuurd naar de andere crowboys.